Samen staan we sterker. Vanuit die filosofie kijkt De Achtarm naar samenwerkingen met andere coaches/therapeuten/artsen. Verschillende werkvormen en inzichten kunnen immers zeer aanvullend zijn. Hieronder een aantal mensen uit de buurt die deze visie delen. Er kan overlegd, doorverwezen en samengewerkt worden. Deze lijst heeft niet de bedoeling beperkend te zijn en groeit samen met ons mee.

Huisartsenpraktijk Bloemendorp

Een huisarts is voor de meesten het eerste aanspreekpunt wanneer je je niet goed voelt. Dit zowel bij fysieke klachten als mentale klachten. 

Wanneer de huisarts inschat dat er meer ondersteuning nodig is, kan er een doorverwijzing gebeuren. 

Ook kan er in overleg gegaan worden betreffende de aanpak van het begeleidingstraject, bijvoorbeeld in het kader van opstart medicatie en de opvolging ervan.

 

Huisartsenpraktijk Bloemendorp

Adres: Molenstraat 7/B, 3473 Waanrode

Telefoonnummer: 016 77 82 88

E-mailadres: info@huisartsenpraktijkbloemendorp.be

Website: www.huisartsenpraktijkbloemendorp.be

CabaBLOOM®

Heidi Goossens gaat samen met haar paarden Ramses en Ricola aan de slag met jouw hulpvraag via Equicoaching® (mentale coaching met behulp van paarden). Door oefeningen en ervaringen naast het paard kom je tot waardevolle inzichten in wat er nu in je leven gebeurt, wat je tegenhoudt, wat je vooruit helpt. De coaching gaat steeds buiten door, in de weide, en zet jou letterlijk in beweging.

De paarden oordelen niet en laten toe te experimenteren met nieuwe manieren van denken, voelen en doen. Zo doe je andere ervaringen op die je na de sessie kan projecteren op je dagelijks leven. De gebruikte methodologie bevat dimensies van ACT, NLP en transactionele analyse. Equicoaching® is zeer oplossingsgericht.

Ervaring met paarden is niet nodig. Alle oefeningen gebeuren op het tempo dat jij aangeeft en in veilige omstandigheden.

Zowel minderjarigen als volwassenen kunnen terecht bij CabaBLOOM® in het Nederlands, Frans of Engels. CabaBLOOM® verzorgt persoonlijke sessies, maar betrekt ook familieleden of groepen als dat nuttig blijkt in het traject.

 

CabaBLOOM® is er om je te helpen bloeien op je pad naar de betere versie van jezelf.

 

CabaBLOOM®

Adres: Halensebaan 102, 3473 Waanrode. 

Telefoonnummer: 0497 59 09 18

E-mailadres: info@cababloom.be

Website: www.cababloom.be 

 

Via Columbus

Katrien Peters richtte Via Columbus op. Een praktijk voor individuele kinder- en jongerencoaching/therapie. 

In de coaching of therapie staat jouw kind met zijn gevoelens en gedragingen centraal. Hij/zij is uniek én expert over zichzelf. Vanuit jouw kind wordt er samen gezocht naar oplossingen, op korte termijn naar een positieve doorbraak!

Ook kunnen kinderen en jongeren met ASS bij Via Columbus terecht voor auti-coaching.

Voor bepaalde thema's organiseren ze doelgerichte trainingen waarin kinderen per leeftijdscategorie worden begeleid over een langere periode. 

 

Kinderen en jongeren van 7 - 25 jaar kunnen terecht bij Via Columbus.

 

Via Columbus

Adres: Tolkamerstraat 19, 3473 Waanrode

Telefoonnummer: 0468 27 89 74

E-mailadres: info@viacolumbus.be

Website: www.viacolumbus.be