Wanneer woorden tekort komen of zelfs ontbreken, kan ik samen met jou, op creatieve manieren tot inzichten en beweging komen.

 

De kracht van opstellingen

Relaties, verbindingen… we hebben ze allemaal. Als individu in de maatschappij, als partner, kind, vriend(in), werknemer,… Elk systeem kan je vergelijken met een web waarin ieder zijn plaats heeft. Trek je op één plaats aan het web, dan krijg je reactie van de rest. 

Aan de hand van systeemopstellingen kunnen we op zoek gaan naar wat er zich onder de oppervlakte afspeelt. Het visualiseert de verhoudingen tussen jou en de rest van je systeem en geeft inzichten in de onbewuste patronen en verborgen dynamieken. Op deze manier kan er vanuit jouw systeem op zoek gegaan worden naar oplossingen en verandering.  We zoeken naar een situatie waarbij jij op de plek staat die jou toekomt, die jou kracht geeft en herstel brengt.

De kracht van vormen en kleur

 

Gedachten en gevoelens… ze lijken zo ongrijpbaar, ontastbaar. Toch kan je ze vorm en kleur geven. Dit geeft je de kans om er met een andere blik  naar te kijken waardoor ze minder controle nemen over jouw gedrag.

Ook doelen, bepaalde situaties of herinneringen kan je weergeven vanuit een flexibele hand.

Het gaat niet over het realiseren van de meest complexe kunstwerken, maar over de bewegingen die je maakt, door zelf vorm te geven aan wat zo onzichtbaar lijkt. Dit beeld kan je meenemen op jouw verdere weg.

De kracht van een vastgelegde herinnering

In ons huidig leven is het niet meer weg te denken, foto’s, herinneringen op papier … soms haarscherp, soms troebel, maar ze laten ons toe even terug te gaan in de tijd. Zowel goede als slechte herinneringen passeren voor onze ogen. Beelden, die ons een ander perspectief kunnen bieden in de huidige situatie.

Wil je beelden van jezelf, van iemand of iets, alleen of samen… Ergens op een plaats die voor jou veel betekent? Wil je een tastbare herinnering aan het traject dat je hebt afgelegd?

Mijn passie voor fotografie wil ik graag met jou delen, het als onderdeel gebruiken in jouw proces. Gaat het nu om een verwerkingsproces, een doelgericht proces… welk proces je ook maar voert, samen kunnen we op zoek gaan om dit moment vast te leggen.